Selecteer een pagina

Op 3 juni wordt Bibliotheek Kris Lambert Oostende voor de tweede maal het middelpunt van inspiratie en creativiteit, in samenwerking met CVO VIVA West-Vlaanderen en CVO De Avondschool.

Na het succes van de eerste editie van ‘Bib Inspired’ wordt de Forumzaal in de bib opnieuw omgetoverd tot een gezellig creatief atelier. Iedereen is welkom om plaats te nemen aan één van de lange tafels en zich te laten onderdompelen in allerlei creatieve workshops geïnspireerd door boeken en letters.

Zin om zelf een speels kussen te naaien om je zitbank een leuke touch te geven? Om je tafel te pimpen met een geletterde vaas? Wil je graag de kinderkamer opfleuren met een ‘gebreide’ naam van je kleine spruit of zijn/haar initiaal te borduren canvas? Of kijk je uit naar een verjaardagsfeestje met een zelfgemaakte vlaggenlijn?

Dat knutselen, naaien, breien en handwerken hip en modern kunnen zijn, kan je zelf komen ontdekken. De leukste dingen maak je gewoon zelf!

Tijdens deze happening kan je je nestelen in de lees(voer)hoek om er inspiratie op te doen bij een lekker kopje koffie en een huisbereid proevertje.

Workshops online!
De workshops zijn gratis (exclusief de materialen). Je krijgt professionele begeleiding van de lesgeefsters van CVO VIVA en CVO De Avondschool.
Wil je zeker zijn van een plaatsje op één van onze workshops, schrijf je dan best hier in.
De bib zet tijdens de maand mei alvast haar collectie hobbyboeken in de kijker en, naar aanloop van het event, zal je meer en meer de creatieve sfeer kunnen opsnuiven dankzij de passende inkleding door CVO VIVA en CVO de Avondschool in de bibliotheek.

Dit initiatief is een samenwerking tussen Bibliotheek Kris Lambert Oostende, CVO VIVA en CVO De Avondschool, beide centra voor volwassenenonderwijs werkzaam in West-Vlaanderen. De opleidingscentra bieden volwassenen een rijk aanbod van creatieve, mode- en kookopleidingen.
Voor cursussen mode en naaien, retouches, patroontekenen, accessoires, bloemschikken, decoratief in de woning en koken kan je bij CVO VIVA en CVO De Avondschool zeker je creatief ei kwijt. In Oostende zijn beide centrum creatief actief in de Hennepstraat, de Bond Moyson, het Ensorinstituut en in de Leopold III-laan.

Praktisch:
Bib Inspired vindt plaats op zaterdag 3 juni van 10u tot 16u.
Deze activiteit vond reeds plaats. Inschrijven kan niet meer.