Selecteer een pagina

Italiaans koken

80 lestijden

In deze module nemen we je mee naar de verschillende landstreken in Italië. We werken met verse, typische Italiaanse ingrediënten en maken ‘pure’ klassiekers die bij ons ook bekend zijn, zoals pizza, risotto, verse pasta, vitello tonato, pana cotta en ossobuco.

  • de keukenuitrusting, klein materieel en toestellen benoemen, gebruiken en onderhouden
  • de voedingsdriehoek gebruiken
  • een eenvoudig menu opstellen
  • verse kruiden gebruiken
  • vis reinigen en panklaar maken
  • bouillon trekken
  • basis kooktechnieken onder begeleiding uitvoeren
  • organiseren en werkvolgorde recept volgen
  • milieu en hygiëneregels in acht nemen
  • Moeilijkheidsgraad OOOO: je hebt een goede basiskennis
  • Basiskennis moet je kunnen aantonen met een certificaat van een eerder gevolgde kookcursus  of slagen voor een toelatingsproef tijdens de eerste les.
  • Bekijk hier het schema met het traject waarin deze module past (De module ‘Italiaans koken’ valt onder de module ‘Lekker voor alledag’)

Lesmomenten Italiaans koken

LesplaatsDagUur StartEindeInschrijven
cursussen in CVO 3 Hofsteden
Wervikdonderdag18.0021.507/9/201731/5/2018*inschrijven
Kortrijk - Campus 3 Hofstedenmaandag18.0021.504/9/201715/1/2018inschrijven
*tweewekelijks

Prijs

zonder vrijstellinggedeeltelijke vrijstellingvolledige vrijstelling
120 euro24 euro0 euro
Prijzen inclusief wettelijk inschrijvingsgeld. Prijs exclusief cursus en ingrediënten (deze prijzen vind je terug op de website van het CVO waar de cursus wordt ingericht)