Selecteer een pagina

Lekker voor alledag

80 lestijden

Je bereidt lekkere gezonde dagmenu’s die voldoende variatie en kleur geven aan je dagelijkse voeding. De technieken van het basiskoken worden verder uitgediept.

  • de keukenuitrusting, klein materieel en toestellen benoemen, gebruiken en onderhouden
  • de voedingsdriehoek gebruiken
  • een eenvoudig menu opstellen
  • verse kruiden gebruiken
  • vis reinigen en panklaar maken
  • bouillon trekken
  • basis kooktechnieken onder begeleiding uitvoeren: nog aanvullen
  • organiseren en werkvolgorde recept volgen
  • milieu en hygiëneregels in acht nemen
  • Moeilijkheidsgraad OOOO: je hebt een goede basiskennis
  • Basiskennis moet je kunnen aantonen met een certificaat van een eerder gevolgde kookcursus  of slagen voor een toelatingsproef tijdens de eerste les.
  • Bekijk hier het schema met het traject waarin deze module past

Lesmomenten Lekker voor alledag

WaarDagUur StartEindeInschrijven
cursussen in CVO 3 Hofsteden
Kortrijk - Campus 3 Hofstedendonderdag18.0021.5014/9/201721/6/2018inschrijven
cursussen in CVO IVO Brugge
Brugge - Sint-Andrieswoensdag08u5012u5006/09/2017inschrijven
Brugge - Sint-Andriesdonderdag08u5012u5007/09/2017inschrijven
Brugge - Sint-Andrieswoensdag18u1022u1006/09/2017inschrijven
Brugge - Sint-Andriesmaandag18u1022u1004/09/2017inschrijven
Maldegemmaandag18u1022u1004/09/2017*inschrijven
* tweewekelijks

Prijs

zonder vrijstellinggedeeltelijke vrijstellingvolledige vrijstelling
120 euro24 euro0 euro
Prijzen inclusief wettelijk inschrijvingsgeld. Prijs exclusief cursus en ingrediënten (deze prijzen vind je terug op de website van het CVO waar de cursus wordt ingericht)