Selecteer een pagina

Trendy koken

80 lestijden

Je leert een volledig menu bereiden waarbij de traditionele gerechten vervangen worden door bereidingen van Zuid-Europa en andere uithoeken van de wereld.

  • de keukenuitrusting, klein materieel en toestellen benoemen, gebruiken en onderhouden
  • herkomst van Europese en niet-Europese grondstoffen leren kennen en gebruiken
  • Europese, Aziatische kruiden leren kennen en gerechten op smaak brengen
  • trendy Europese en niet-Europese gerechten bereiden
  • basiskooktechnieken onder begeleiding uitvoeren: wokken, stomen, grillen, koken en bakken
  • presenteren van de bereiding
  • organiseren en werkvolgorde van het recept toepassen
  • milieu- en hygiëneregels in acht nemen
  • Moeilijkheidsgraad OOOO: je hebt reeds een goede kennis
  • Minstens de basiskennis van het koken kunnen aantonen met een certificaat van een eerder gevolgde kookcursus of slagen voor een toelatingsproef tijdens de eerste les.
  • Bekijk hier het schema met het traject waarin deze module past

Overzicht lesmomenten

Momenteel wordt deze cursus niet ingericht. Heb je interesse in deze cursus? Laat het ons zeker weten.

Interesse in deze cursus?

Prijs

zonder vrijstellinggedeeltelijke vrijstellingvolledige vrijstelling
120 euro24 euro0 euro
Prijzen inclusief wettelijk inschrijvingsgeld. Prijs exclusief cursus en ingrediënten (deze prijzen vind je terug op de website van het CVO waar de cursus wordt ingericht)