Selecteer een pagina

Vegetarisch en Veggie-flex koken

80 lestijden

Speciaal voor de bewuste man en vrouw presenteren we deze formule: de menu’s zijn vegetarisch in hoofdtoon, maar de flexibele kok krijgt wel eens ruimte voor vlees. Een formule die meer en meer Vlamingen ook hanteren in hun dagelijks leven, dus waarom niet door een professional geleid worden door alle mogelijkheden?

  • vegetarisch koken
  • vervangproducten benoemen en gebruiken
  • werken met een voedingsmiddelentabel
  • herkomst, voedingswaarde, verteerbaarheid
  • aangepaste menu’s uitwerken
  • organiseren
  • milieu- en hygiëneregels in acht nemen

 Instapvoorwaarden

  • Moeilijkheidsgraad OOOO: je hebt een goede basiskennis
  • Minstens de basiskennis van het koken kunnen aantonen met een certificaat van een eerder gevolgde kookcursus of slagen voor een toelatingsproef tijdens de eerste les.
  • Bekijk het schema met het traject waarin deze module past

Lesmomenten Vegetarisch koken

LesplaatsDagUur StartEindeInschrijven
cursussen CVO IVO BRUGGE
Brugge - Assebroekwoensdag18u1022u1006/09/2017inschrijven
cursussen CVO de Avondschool
Oostende - Hoofdgebouwdonderdag18.0022.0014/09/201707/06/2018*Inschrijven: Leopold III-laan 1
*tweewekelijks

Prijs

zonder vrijstellinggedeeltelijke vrijstellingvolledige vrijstelling
120 euro24 euro0 euro
Prijzen inclusief wettelijk inschrijvingsgeld. Prijs exclusief cursus en ingrediënten (deze prijzen vind je terug op de website van het CVO waar de cursus wordt ingericht)